KAMU Kasedhiya PRODUK KUALITAS sing Dhuwur

PRODUK Kita

Dipercaya, pilih kita

Babagan Kita

  • about us
  • about us

FUTURE VALVE GROUP CO., TERBATAS.

Future Valve Group minangka pabrikan khusus kanggo produksi macem-macem katup industri, sendi karet, lan perlengkapan.

Future Valve Group wis ndhukung sistem infrastruktur global luwih saka 20 taun kepungkur, kalebu distribusi banyu sing bisa diombe, perawatan banyu limbah, desalinasi banyu laut, irigasi pertanian, distribusi gas alam, pembangkit listrik tenaga listrik, industri minyak bumi lan kimia, teknik lan konstruksi , lsp. Tujuane kanggo nyedhiyakake solusi sing paling larang regane biaya lan nggawe luwih akeh rega tumrap para pelanggan sing bakal mbantu ngrampungake masalah kelangan banyu lan nggawe kontrol kontrol cairan luwih gampang.

  • 0+

    PROYEK sing sukses

  • 0+

    KLIEN SELAMAT

  • $0M

    GOLONGAN taunan

  • 0%

    INSPEKSI

Entuk warta wektu nyata

Warta paling anyar

  • Babagan akun bank anyar

      Tulung dicathet amarga akun sadurunge wis beku amarga pambayaran saka Area Arbitrase, kita bakal nggunakake akun ing ngisor iki wiwit saiki: Bank : BANK OF CHINA HEBEI YUDONG SUB BRANCH Alamat Bank: NO 78 JIANHUA SOUTH STREET, SHIJIAZHUANG HEBEI CHINA Account No .: 100480927210 SWIFT: BKCH ...

  • Katup kupu endi sing ditrapake?

    Katup kupu cocog kanggo pipa sing ngeterake macem-macem media cairan korosif lan non-korosif ing sistem rekayasa kayata generator, gas batubara, gas alam, hawa adhem lan panas, peleburan kimia lan pembangkit listrik lan perlindungan lingkungan, lan digunakake kanggo peraturan lan interce. ..

  • Apa sing kudu ditindakake nalika katup bocor, lan apa sebab utamane?

    Pisanan, Potongan nutup ditutup lan nyebabake bocor Alesan: 1. Operasi sing ora apik nggawe bagean nutup macet utawa ngluwihi pusat mati sing paling dhuwur, lan sambungane rusak lan rusak; 2. Bagean nutup ora disambungake kanthi kuat, ngeculake lan tiba; 3. Materi bagean sing nyambung ...

  • Apa bedane katup globe lan katup gerbang?

    Katup globe, katup gerbang, katup kupu, katup mriksa lan katup bola, lan liya-liyane. Katup iki saiki dadi komponen kontrol sing penting banget ing macem-macem sistem pipa. Saben jinis katup beda-beda ing tampilan, struktur lan uga tujuan fungsional. Nanging, tutup mandeg lan katup gerbang wis ...